Lednor

Om alpas.no

 

Alpas.no er eiet og drevet av Lednor, Øvre Lundenvei 7, 3215 Sandefjord.

 

 


Alpas.no  tilbyr trygg og brukervennlig handel på Internett, med salg av Mikro-svampen og NanoFormula produkter til særdeles konkurransedyktige priser. Alpas.no har eget lager i Sandefjord og du kan spare mange kroner ved handel og få det trygt levert via posten .

Enkel og trygg handel 
Trygghet og leveringsevne er viktige grunnverdier for oss. Du skal føle deg trygg på at priser, levering og betalingssikkerheter er de beste. Vi kan levere raskt og effektivt rett fra lager. Både næringslivet og privatpersoner er velkommen til en god handel hos oss.
Kundedata blir ikke delt med/solgt til en tredje part og vil bli oppbevart ifølge Norsk lov.

18 års aldersgrense ved kjøp fra vår nettbutikk.

Vanlig angrerett ifølge netthandelsloven gjelder. Dvs i hovedsak, full returrett innen 14 dager.


Forretningsidé 
Vår forretningsidé er å levere kvalitetsprodukter til lave priser. Derfor har vi et konstant fokus på kostnader og effektivitet. Vi fokuserer på utvalgte gjennomtestede produkter. Høy fokus på brukervennlighet for våre forbrukere.

Er det noe du lurer på ? Send en mail til alpas@sfjbb.net eller ta kontakt på telefon  90 15 81 53 så skal vi hjelpe deg så godt vi kan.

 

Returrett

Gjelder for privatpersoner: Alpas.no følger innen Norge prinsippene i angrerettloven ( 14 dager) for returer med rett til pengene tilbake.”Varer må returneres i samme stand som de ble mottatt og i hel orginal embalasje. Ved korrekt gjennomført retur (iht. angrefristloven) tilbakebetales varens fulle pris og utlagte fraktkostnader til kjøper. For firmaer, offentlig institusjoner og næringsdrivende: Ingen returer uten at dette er avtalt skriftlig på forhånd.


Fyll ut angrerettsskjema eller send oss en epost med navn og ordrenummer.

 

Lednor

Øvre Lundenvei 7

3215 Sandefjord

Mail: alpas@sfjbb.net

Tlf : 90 15 81 53

Org.nr : 995 874 148